Nico van Noordenne (Hardinxveld-Giessendam);

een postduiven fenomeen

Reeds jarenlang laat Zuid-Hollander Nico van Noordenne een onuitwisbare indruk achter op de Nationale eendaagse concoursen. Met gedrevenheid als grootste goed, promoveert hij zijn formidabele stam duiven haast wekelijks tot niet te kloppen door de sterke concurrentie. Nico is de absolute top van de Nederlandse duivensport, matador in sensationele overwinningen tegen massale duivenaantallen … 1e prijzen winnen gebeurt daar in Hardinxveld-Giessendam namelijk met de regelmaat van de klok!!

De naam Van Noordenne staat voor ruim 20 jaar Nationale glorie. Met de legendarische overwinning op de loodzware Barcelona in 1987 als ouverture van een lange carrière top successen. En in de 21e eeuw werd een passend vervolg gegeven met grootse faam, zoals het winnen van de titels:

In de tussenliggende jaren werd een ontelbaar aantal overwinningen in groot verband gehaald en prestigieuze titels als

Elk jaar weer worden er spraakmakende overwinningen behaald door Nico van Noordenne, en veelal op Nationaal niveau. Hij is een liefhebber die zijn grote successen niet zo zeer hard van de daken schreeuwt; toch mag Nico zich nu al scharen onder de allergrootsten ooit van de Nederlandse duivensport.